сайт

Slušajte nas 
i preko WINAMP-a

Dovoljno je samo da kliknete
desno na winamp ikonicu i 
uživate u našem programu!

Slušajte nas i na 105.5 MHz 103.6 MHz.

 

Akcijska ponuda za oglašavanje na 
DAŠ radiju

-prvi program - narodna muzika-


Za više informacija kliknite OVDJE 

 


SMS

 

Radio Daš - mtel kratki broj. Budite slobodni da nam pošaljete sms želje i čestitke. Daš ekipa će se potruditi da ispuni sve Vaše želje. 065/1231

 

 

SMS UPUTSTVO

Ukucati:


GAMA napraviti razmak pa ukucati broj 11 razmak upisati TEKST poruke ili naziv muzičke želje.
Muzičke želje i poruke šaljete posebno.

Pogledajte cijene i kratke brojeve ovdje ....

POZIV UŽIVO

 

 

Možete nas pozvati i iz inostranstva uživo, kliknite na sliku da vidite iz kojih država trenutno i po kojim cijenama.

 

Facebook

Možete se družiti sa nama i na facebook stranici.

O nama

Radio DAŠ je počeo sa radom 1995. god. Adresu nije mjenjao svih 11 god. Ul. Stevana Krnjića 18 Bijeljina. Osmišljen kao muzičko-komercijalna radio stanica što je do dan danas i ostalo. Ako se uzme u obzir vrijeme u kome živimo ostao i apolitičan.

Program se od prvog dana emituje 24 časa dnevno od čega 80% zauzima muzika. Posjedujemo bogatu muzičku arhivu a akcenat stavljamo na staru domaću narodnu pjesmu kao i na snimke živih svirki. Sa pravom se možemo pohvaliti da je u proteklim godinama kroz našu radio stanicu prodefilovala pleada najvećih zvijezda domaće muzičke scene.

U eri pojavljivanja masovnih media uspeli smo se izboriti za svoje mjesto na skali radio talasa, a na kojem smo mjestu, to znamo mi i Vi. Najbolji pokazatelj za to je Vasa slusanost. To znamo po Vašim telefonskim pozivima, SMS porukama i posječenosti ovog sajta.Otvoreni smo za sve nase slušaoce. Rado primamo pohvale ali i sugestije. Tako da i Vi ucestvujete u kreiranju programa, sto se kroz sve ove godine pokazalo kao idealno rješenje. Svi mi ovdje zaposleni volimo da radimo svoj posao, a nadamo se da to i prepoznajete, jer mi postojimo zbog Vas.

I kada se sve zbroji i oduzme ne preostaje nam ništa drugo nego da Vam se zahvalimo sto nas slušate sve ove godine.
U nadi da će tako ostati ubuduće.

Do nekog novog slušanja
S' poštovanjem
Vaš radio DAŠ

Slušajte DAŠ radio

Da li ste znali da DAŠ radio možete da slušate i putem winampa ? Samo kliknite na ikonicu i uživajte.. ili ostanite na na našem sajtu uz muziku.

LOKACIJA

Radio DAŠ
Ul. Stevana Krnjića 18 

76 300 Bijeljina 
BiH/Republika Srpska

POKRIVENOST

 

Kliknite na sliku da vidite u punoj veličini gdje sve možete da slušate Daš Radio preko radio prijemnika. Na internetu nemamo nikakvih ograničenja, odakle god poželite.

O NAMA

 

Program se od prvog dana emituje 24 časa dnevno od čega 80% zauzima muzika. Posjedujemo bogatu muzičku arhivu a akcenat stavljamo na staru domaću narodnu pjesmu kao i na snimke živih svirki.

Купить СНПЧ
Joomla